Un portret care dăinuie în timp

nou-nascuti-brasov

Îl porți cu grijă în pântec 9 luni de zile și nu există bucurie mai mare decât cea în care poți să îl strângi la pieptul tău, pregătită să îl ocrotești o viață întreagă de toate obstacolele minore care poate o să i se interpună în cale. Alături de părinții lui, el va ști că va putea depăși orice mic impediment, că va avea un sprijin necondiționat și o susținere morală de nestrămutat. Cu toate acestea, îl vezi așa de firav, plăpând, delicat, precum o mică păpușică, și ai vrea să imortalizezi orice minut din existența sa, deoarece timpul este efemer și nu ai vrea să uiți sau să pierzi orice gest, gângurit sau zâmbet.

I-ai pregătit camera cu atât de multă grijă și atenție până la cele mai mici detalii, astfel încât, micuțul tău să aibă parte de un somn odihnitor și liniștitor. Cu toate acestea, știi că timpul nu mai este prietenul tău, prichindelul tău va creşte şi spațiul în care îşi va găsi refugiu va fi amenajat conform personalității sale, după gusturile lui. Şi parcă ai vrea să îl păstrezi în ipostaza de copil o viață întreagă, să nu existe griji care să îi brăzdeze fruntea sau decizii complicate pe care să le adopte, și să îi poți lua cu o simplă mângăiere toate apăsările de pe tâmple.

before-after-cristina

Atunci iei hotărârea să decorezi casa cu tablouri care să surprindă fiecare etapă de dezvoltare a bebeluşului tău. Little Baby Photography reprezintă fotograful pe care te poți baza că va construi acest cadru care să se integreze perfect în căminul tău. Cu mult calm, răbdare, perseverență, va reuşi să transpună minuțios în imagini cele mai semnificative posturi din basmul bebeluşului tău. Diferite unghiuri, diferite cadre, diferite lumini şi o recuzită în concordanță cu povestea pe care vrei să o conturezi, toate aceste elemente vor da naştere unui tablou pe care îl vei admira cu drag şi îl vei privi necontenit, chiar şi în momentul în care prichindelul tău te va întreba hazliu ,,Mami, aşa arătam eu când eram mic?", iar tu cu zâmbetul pe buze îi vei confirma.

_FIF4161.jpg
_FIF4185.jpg

Pentru că Little Baby Photography înseamnă mai presus de toate grija supremă față de clienții săi, care i-au devenit tovarăşi de drum, acordă atenție de la editarea pielii bebeluşului până la hârtia de o calitate net superioară care să stea martoră amintirii acelor clipe minunate în timp.

Dacă și tu vrei o piesă de decorațiune interioară care să dăinuie peste ani și ani și care să îți bucure privirea și sufletul neîncetat, Little Baby Photography te ajută să construiești una.


Fiofil Cristina