Un Crăciun de poveste

A venit luna decembrie, perioada în care te așezi lângă șemineu, cu o cană de ciocolată caldă densă și cremoasă, și privești cum primii fulgi de nea cad năzdrăvani și zglobii pe asfaltul ușor umed, și parcă dansează în timp ce plutesc prin văzduh. Și deodată se aude chicotitul suav al celui mic și conștientizezi faptul că este primul Crăciun pe care îl petreceți în formula completă. Iar zilele se scurg, și încep pregătirile, căminul tău freamătă de energie, luminițele de la ferestre vestesc buna dispoziție, decorațiunile de sărbătoare te introduc în lumea lui Moș Crăciun și a spiridușilor săi, coronițele de la uși te întâmpină de bun venit și stau martore ale oaspeților care ți-au călcat pragul și ți-au umplut casa de veselie și armonie.

l3.jpg


Este momentul în care bunicii își fac apariția cu năsucurile ușor roșii de la frigul de afară, cu mâinile înghețate, dar cu o căldură imensă în suflet și sunt pregătiți să frământe aluatul fraged și pufos pentru cei mai delicioși cozonaci. Parcă retrăiești clipele din vremea în care erai copil, alergai prin casă și simțeai mirosul îmbietor de cozonac de abia scos din cuptor, portocale proaspete și scorțișoară. Iar apoi înfofolit doldora, cu fular și mănuși în mâini ieșeai cu prietenii de prin cartier la colindat prin vecini, și nu era bucurie mai mare decât cea creată de glasurile zgomotoase ale copiilor care fugeau zvelți prin zăpada de un alb imaculat.

Dar te trezești din reverie în clipa în care prichindelul tău te privește zglobiu și îți arată cu mânuțele sale, parcă minuscule, globulețele ce așteaptă să fie atârnate în bradul al cărui vârf atinge tavanul, pe acordurile melodioase ale colindelor care îți umplu casa și sufletul de pace, liniște și alinare. Este momentul în care realizezi că sărbătoarea Crăciunului nu este doar o împrejurare trecătoare, nu este despre a primi daruri cu o valoare materială mare, ci este despre familie; despre rudele care se strâng în jurul mesei, despre sentimentele de dragoste sinceră pe care le nutrești pentru fiecare în parte, despre emoția care își face loc în sufletul tău și nu îți dă pace în contextul în care bunicii năzdrăvanului tău desfac cu grijă fundița cadoului pe care l-ai pregătit cu nerăbdare și entuziasm pentru aceștia. Și privești surprinderea și iubirea necondiționată de pe chipurile lor la privirea tabloului pe care l-ai dăruit.

Deoarece de aceste sărbători, te-ai gândit să imortalizezi fiecare minut în parte, pentru că micuțul tău inevitabil crește, nu mai poți da timpul înapoi, dar îți dorești să imprimi într-o fotografie toată emoția inexplicabilă pe care acest ghemotoc ți-o generează.

Little Baby Photography este spiridușul tău la nevoie și te ajută să capturezi cadrul magic din povestea festivă a micuțului tău. Dacă îți dorești și tu ca de acest Crăciun să îi umești pe cei dragi cu un cadou inovativ și plin de afecțiune, noi îți propunem tablourile sau albumele noastre scoase chiar din tolba lui Moș Crăciun. Și dacă ți-ai făcut deja plinul de cadouri de Crădiun pentru cei dragi sub forma unor amintiri tangibile de neprețuit, nu uita că poți apela la mine și cu ocazia aniversărilor, cu ocazia celebrării mamelor (8 martie) și, de ce nu, deja să te gândești la frumoasele amintiri ce se pot crea la sărbătoarea sfântă a Paștelui! Locurile se ocupă repede așa că scrie-mi din timp!

Fiofil Cristina