DESPRE MINE

foto cristina.jpg

Sunt Cristina Fiofil. Mama a doi baieti minunati, sotie, fotograf care lucreaza cu aparatul, inima si sufletul. 

Privesc fotografia ca pe o activitate care cere pasiune, grija si responsabilitate. Traduc prin imagini momente pline de viata, de spontaneitate, momente speciale si emotionante.
Fotografia este mai mult decât un loc de muncă sau o carieră pentru mine. Este pasiunea mea. Sunt un  om cu mult calm , rabdare si atentie  pentru copii si oameni in general. Imi place absolut tot ceea ce fac si imi place fericirea pe care munca mea o aduce parintilor si  copiilor. 
Inspiratia mea vine natural din dorinta de a crea fiecare cadru frumos, spontan si unic. Acestea sunt lucrurile care ma definesc ca persoana, si care imi definesc stilul fotografic. Mai presus de toate, militez pentru cadre naturale, pure, organice. 

Sunt atat de norocoasa sa pot îmbratisa nou-nascuti, sa alerg cu copiii si sa rad impreuna cu familiile fericite. Pasiunea mea este sa surprind momente frumoase din diferitele etape de viata ale micutilor vostri, in studio sau in natura. 

M-am indragostit de fotografia de nou-nascuti dupa ce am nascut. Am inceput sa ma documentez, dar deja simteam si stiam: urma  sa ma specializez in ,,jobul de vis".  Pentru ca stiu cat de repede trece prima luna si cat de pretioase sunt aceste momente, imi doream sa nu pierd nimic si sa am cat mai multe amintiri speciale legate de aceasta peerioada, si nu numai. Cand bebe creste,  urmeaza alte momente magice: acesta se rastogoleste, se taraste, incepe primii pasi, este foarte activ si transmite emotiile intr-un mod in care reflecta propria personalitate. Imaginile sunt dovada in timp ale acestor amintiri delicate si deosebite din viata parintilor.  Pe masura ce cresc, sedintele cu familia sunt preferate in randul parintilor care doresc sa pastreze vie amintirea legaturii cu prichindeii lor. Este momentul sa iesim in natura, sa ne distram si sa surprindem acele momente si gesturi de dragoste care sunt cel mai usor de exprimat la varstele fragede ale micutilor.  


Dedic cu drag timp si creativitate , pregatesc cu maxima atentie fiecare sesiune, iar unicul meu scop este sa ofer cele mai frumoase momente si unice din viata ta.

Este uimitor faptul ca fotografiile pot imortaliza cu atata usurinta parti ale vieții noastre, oferindu-ne darul de a le retrai.  Acesta este unul dintre motivele pentru care ma dedic in fiecare sesiune sa surprind acele momente speciale din prezent care vor crea legatura dintre viitor si trecut.  Râsul, gâlcelele, sărutările, aspectul distractiv și prețioasa viață nouă. Fiecare etapă este diferită și fiecare etapă merită să fie amintită.