MENTORING

discover it .jpg
 
 

DISCOVER YOUR MAGIC!

Atunci cand vine vorba de fotografie, cred cu tarie ca avem cu totii acea doza de imaginatie nativa personala, unica. Ea doar trebuie scoasa la suprafata prin slefuirea corespunzatoare a tehnicii si  presarata cu sfaturile si trucurile unui mentor cu experienta. Si daca esti pregatit/a sa dai frau liber imaginatiei in propriul tau stil artistic, mi-ar face mare bucurie sa ma alegi sa iti ghidezi pasii!

Sunt aici sa te ajut sa iti descoperi creativitatea, sa iti infrunti temerile si sa iti croiesti un drum unic, unde pasiunea sa iti calauzeasca pasii. Sedinta de mentorat va fi impartita intr-o parte teoretica si una practica. Partea teoretica o vom dedica atat informatiilor tehnice, precum pregatirea echipamentului, a luminii si setarilor necesare, cat si celor orientate catre siguranta nou-nascutului, a posturilor autorizate, a infasatului si linistirii micutilor. Vom incheia apoi partea teoretica cu o sesiune de (auto)cunoastere creativa: vom trece prin toate sfaturile si trucurile fotografilor de renume in tot ceea ce inseamna alegerea recuzitei, cromaticii, texturilor, hainutelor, si tuturor lucrurilor care pot scoate in evidenta stilul tau propriu ca fotograf! Si toate acestea in timp ce oferi clientilor tai exact ceea ce isi doresc, complimentand puritatea, gingasia si trasaturile nou-nascutului.  In partea practica vom realiza impreuna o sedinta foto prin Model Call, unde vei primi feedback instant si incurajare continua pentru a capata curaj sa o faci pe cont propriu! Vom edita impreuna fotografiile in Lightroom si Photoshop, avand astfel ocazia sa prezinti deja viitorilor tai clienti mostre ale muncii tale, intr-un portofoliu customizat creat impreuna!

Afla ca la sesiunile mele de mentorat totul va fi despre tine, si nu despre mine. Iti voi raspunde la orice intrebare si vom descoperi impreuna magia cu care esti inzestrat/a! Vei dobandi cunostinte, resurse si tehnici care iti vor fi de folos pe termen lung, indiferent de nisa aleasa!

Cui se adreseaza sedintele mele de mentorat?  

Fie ca doar ce ti-ai descoperit pasiunea pentru fotografie si simti ca fotografia de nou-nascuti, bebelusi, maternitate sau familie te inspira, fie ca esti la inceput de drum si ai dori sa te dezvolti profesional in aceasta privinta, sau poate chiar ai deja experienta pe alta nisa a fotografiei si iti doresti sa te perfectionezi si in fotografia de familie, te astept cu bratele deschise!  

Unde se tine sesiunea de mentorat?

Sedintele de mentorat se desfasoara la studio-ul meu din Brasov.

Cat dureaza o sedinta de mentorat?

O sedinta de mentorat dureaza in medie 8 ore si include partea teoretica, practica si sedinta foto realizata impreuna. Desigur, formatul sedintei de mentoring poate fi customizat in functie de fiecare doritor in parte, atat in ceea ce priveste cunostintele pe care isi doreste a le insusi, cat si nevoile sale in materie de exercitiu prin sedinta foto propriu-zisa.